Stiri Varstnici Octombrie-Decembrie 2019

Iarna ca toamna!! O iarna blanda! Ce raspuns la rugaciuni!! Cheltuieli mai mici, haine mai putine, riscuri de gripa si raceli mai rare. Intr-adevar bucurie pentru varstnicele noastre care sunt tare recunoscatoare Celui care da frigul si caldura….

Noi, Heraldinele  suntem alaturi de dansele si ne bucuram impreuna de iarna usoara care aproape a trecut. Ce bucurie sa le putem fi de folos cu incurajare, cu ajutor, cu servicii marunte care pentru ele sunt asa de valoroase: companie, menaj, cumparaturi lunare si saptamanale, insotiri la medic si spital!! Le suntem de folos! Sentimentul de a fi util, ne starneste bucurie negraita.

In acest final de an 2019 am avut cateva decese. Moartea aduce tristete si durere. Dar am avut si bucuria serbarii zilelor de nastere a trei varstnice. Le-am sarbatorit cu bucurie. Dar bucuria lor a intrecut-o pe a noastra! Se bucura precum copiii cand primesc cadouri si prajitura. Inteleg ca sunt iubite, ca ne pasa de ele si ca sunt valoroase pentru cineva. Da, ne sunt dragi!

In luna decembrie am sarbatorit Nasterea Mantuitorului la sediul Herald. Am avut invitati Familia Tufar cu cei 3 din 4 baieti. Ne-au  povestit marturii, ne-au cantat colinde, ce mai ne-am bucurat impreuna! Ne-am bucurat pe deplin! La intalnire au fost varstnici beneficiari dar si varstnici din proximitate. La final am colindat impreuna, am luat masa impreuna si toti cei prezenti au primit mult asteptatul cadou de Craciun.

Ca si in fiecare luna sau trimestru am avut din plin de lucru la diverse documente care ne ia timp dar fara de care nu se poate.

Multumim pentru tot ajutorul oferit Herald-ului! Multumim ca in felul acesta sunteti parte la tot binele pe care-l oferim varstnicelor noastre zi de zi, care de altfel este o rutina dar, o rutina folositoare si indinspendabila pentru ele!

Rimona Goiti – Coordonator

https://photos.app.goo.gl/8iCjh2VUh6165uDU7