Stiri Varstnici Iulie – Septembrie 2019

Vara si apoi inceput de toamna!! Impreuna cu toamna au sosit  ploile si frigul. Iar frigul aduce cu el cheltuieli mai mari la utilitati. Varstnicele noastre sunt ingandurate: Oare cat de frig va fi? Cat de mari vor fi durerile reumatice? Dar gripele cat de dese?

In mijlocul acestor ingrijorari suntem alaturi de dansele. Ce bucurie sa le putem fi de folos cu incurajare, cu ajutor, cu servicii marunte care pentru ele sunt asa de valoroase: companie, menaj, cumparaturi lunare si saptamanale, insotiri la medic si spital!! Le suntem de folos! Sentimentul de a fi util, de folos, ne starneste bucurie negraita. Provocarile-s la tot pasul si avem nevoie de multa rabdare, dar dragostea si grija noastra pentru ele ne da putere dumenezeiasca pentru fiecare zi. Bucuria de face bine si de a fi de folos sunt negraite!

Am avut in acesta perioada cinci varstnice cu zile de nastere. Le-am sarbatorit cu bucurie. Dar bucuria lor a intrecut-o pe a noastra!

In aceste luni am avut si voluntari de nadejde, printre ei il puteti vedea pe Philip, fiul meu dar si pe Tudor, fiul unei prietene si voluntare, Adania.

Nu am avut situatii sau evenimente speciale in aceasta perioada ceea ce a fost imbucurator.

Ca si in fiecare luna sau trimestru am avut din plin de lucru la diverse documente care ne ia timp dar fara de care nu se poate.

Multumim pentru tot ajutorul oferit Herald-ului! Multumim ca in felul acesta sunteti parte la tot binele pe care-l oferim varstnicelor noastre zi de zi, care de altfel este o rutina dar, o rutina folositoare si indinspendabila pentru ele!

Rimona Goiti – Coordonator

https://photos.app.goo.gl/FcckZS2rVmUSr4JV8