Aprilie – Iunie 2016

Zile insorite si zile furtunoase, zile uneori linistite, alteori complicate. De la o varsta lucrurile par total imprevizibile si dificil de planificat. Nu stii cat de mult te va durea, nu stii daca vei reusi sa iesi din casa sau daca nu cumva vei uita de cratita de pe aragaz. Este un crampei de realitate la care batranii nostri trebuie sa-i faca fata. Si totusi, in ciuda atator dureri si neajunsuri, au curajul inca sa spere, sa se gandeasca la cel care le va trece pragul, pentru a le veni in ajutor fara sa ceara ceva in schimb. Provocarea este aceea de a fi noi insine acei oameni care asculta si se supun acelei calauziri care te indeamna la a fi bun si de folos celor aflati in nevoie, celor care se uita cu inima stransa ca poate, iata, ajutorul si sprijinul a sosit.

In aceste trei luni ne-am continuat activitatea oferind aceleasi servicii si am continuat cu intalnirile lunare la sediul fundatiei noastre. In luna aprilie, intalnirea a avut ca subiect Sarbatoarea Pastelui, prilej cu care, cei sarbatoriti in aceasta luna au primit cadouri si impreuna s-a servit tort. S-a asigurat transportul la si de la fundatie.
Luna mai de asemenea a fost speciala prin colaborarea cu o alta fundatie, din partea careia ne-au vizitat cativa beneficiari si s-a sustinut un program cu caracter literar artistic.
De asemenea s-au desfasurat activitati de ergoterapie, control medical, serbarea zilelor de nastere din luna mai, servirea mesei si tort, cu asigurarea transportului.
Aceste intalniri sunt mult asteptate de catre beneficiari si consideram ca obiectivele propuse prin acestea sunt atinse.

S-a oferit pachet alimentar in fiecare luna, fundatia acoperind nevoia financiara atat pentru costul alimentelor cat si pentru transportul acestora la domiciliu. Acolo unde este cazul s-au oferit servicii de igiena personala ori de menaj.
Ne-am propus in aceasta perioada mai calda o excursie si daca vremea ne va permite acesta se va desfasura in viitorul apropiat.