Stiri Varstnici Aprilie – Iunie 2019

Primavara!! Paste! Inviere! Sarbatori! Caldura! Soare! Flori! Verde!

Asa cum noi ne bucuram de venirea primaverii si varstnicele noastre se bucura din plin!

Parca vin la viata. Se vede pe chipul lor bucuria ca pot iesi afara la plimbare, ca durerile de oase parca-s mai putine. Ce bucurie sa le putem fi de folos cu servicii marunte dar pentru ele asa de valoroase cum ar fi: companie, menaj, cumparaturi lunare si saptamanale, insotiri la medic si spital!! Le suntem de folos! Sentimentul de a fi util, de folos, ne starneste bucurie negraita. Provocarile-s la tot pasul si avem nevoie de multa rabdare, dar dragostea si grija noastra pentru ele ne da putere dumenezeiasca pentru fiecare zi. Bucuria de face bine si de a fi de folos sunt negraite!

Am avut trei varstnice cu zile de nastere. Le-am sarbatorit cu bucurie. Dar bucuria lor a intrecut-o pe a noastra!

Nu am avut situatii sau evenimente speciale in aceasta perioada ceea ce a fost imbucurator.

In schimb, am primit vestea schimbarii standardelor de licentiere iar ca urmare a acestui fapt am luat decizia la nivel de fundatie de a schimba licenta, inclusiv pentru seniori. Facem asta pentru a ne usura  munca, de a face mai putine hartii si a fi mai prezenti in viata beneficiarilor nostri.

Ca si in fiecare luna sau trimestru am avut din plin de lucru la diverse documente care ne ia timp dar fara de care nu se poate.

Multumim pentru tot ajutorul oferit Heraldului! Multumim ca in felul acesta sunteti parte la tot binele pe care-l oferim varstnicelor noastre zi de zi, care dealtfel este o rutina dar, o rutina folositoare si indinspendabila pentru ele!

Rimona Goiti – Coordonator

https://photos.app.goo.gl/VTahVn5Bt9VnhWm5A