Stiri Familii Iulie – Septembrie 2019

In aceasta vara am inceput cu o tabara pentru relaxarea eleviilor si a parintilor dupa acest an scolar. Am urmarit unitatea in familie si dezvoltarea relatiilor si am organizat sesiuni pentru relatia de cuplu, concursuri intre familii si activitati recreative pentru copii.

Au fost prezente in tabara atat familiile beneficiare in acest an, cat si familiile beneficiare anul trecut, care au ramas in proiect cu servicii partiale. (seminar despre relatii pentru parinti si grup de art-terapie pentru copii).

In luna august am organizat un club de vara pentru copii. Am organizat activitati de cinematerapie in cadrul carora am urmarit filme si desene motivationale, am invatat cantece de incurajare, am realizat crafturi despre tematica din filme, am avut jocuri si concursuri, am mancat impreuna, iar la sfarsit copiii au fost premiati cu diplome si cadouri.

In luna septembrie am inceput din nou programul de preventie a bullyingului si consiliere scolara, cu aceasi copii, care acum sunt in clasa a III-a. Tema abordata a fost depasirea rusinii si cresterea stimei de sine. Am realizat impreuna cu copiii o fisa despre cum se vad ei si cum ii vad ei pe ceilalti, le-am oferit postere despre parerile colegilor despre fiecare in parte, adunate in timpul anului, iar l-a sfarsit au fost provocati sa scrie un articol despre ei pentru o revista, in care sa descrie toate lucrurile pozitive care ii recomanda.

Cozos Marcela – Coordonator

 

https://photos.app.goo.gl/MxPUwnfxPjsnvKfZ8