Stiri Adolescenti Aprilie – Iunie 2019

In aceasta perioada ne-am focalizat sa venim in intampinarea nevoilor individuale ale adolescentilor si am investit timp cu fiecare in parte ca sa le fim aproape si sa ii ajutam in provocarile cu care se confrunta. Temerile lor sunt diverse: legate de scoala, examene, viitor dar si de relatii, familie si prieteni. Am cautat sa le insuflam curaj, speranta si sa ii indrumam in decizii. Pentru ca am am vazut lupta cu teama manifestata in diverse moduri in randul adolescentilor am abordat si la nivel de grup discutii pe aceasta tematica.

Pentru adolescentii de la Herald, aceasta perioada a insemnat si multa munca pe plan scolar, teme si proiecte scolare, teze si examene finale. In aceasta privinta am continuat sa ii sprijinim pe adolescentii de clasele a 7-a si a 8-a sa participe saptamanal la meditatii de matematica organizate la Centrul de Zi. De asemenea am oferit consiliere si orientare scolara adolescentilor din ani terminali.

Cu ocazia sarbatorii de Paste, am discutat cu adolescentii despre semnificatia acestei sarbatori si importanta ei pentru vietile noastre, speranta si curajul care le primim prin invierea Domnului Isus Hristos. Toate activitatile s-au desfasurat intr-un mod interactiv si intr-o atmosfera calda, de comunicare. La sfarsitul intalnirii, fiecare dintre adolescentii nostri a primit un cadou din partea fundatiei.

Am sarbatorit impreuna cu adolescentii nostri si ziua de 1 Iunie organizand pentru ei un eveniment special cu mancare buna, suc, activitati recreative, jocuri şi cadouri. Aceasta intalnire  a fost un prilej de multa bucurie si voie buna.

 

Mihaela Coman – Coordonator

https://photos.app.goo.gl/z74UPpaj2DePqXNU7