Octombrie – Decembrie 2017

Ultimele trei luni din an au fost pline de dinamism si diverse activitati pentru fiecare intalnire pe care am avut-o impreuna cu adolescentii. La intalnirile lunare au participat si voluntarii, care ne-au dat o mana de ajutor.

Luna octombrie am fructificat-o mai mult prin lectii morale precum: ce inseamna ascultarea si atentia pe care le-o oferim celor din jur, ce semnifica mila si cum se aplica ea. Ca sa nu fie timpul monoton am combinat discuţiile cu jocuri de relaxare si socializare.

Am continuat traditia de la Centru de Zi de a celebra Sarbatoarea Multumirii si in luna noiembrie am avut o intalnire mai deosebita cu adolescentii si voluntarii. Aceasta intalnire a presupus si anumite provocari, iar cativa dintre ei au fost rugati sa impartaseasca in fata grupului motive de recunostinta. Motivele de multumire care au predominat au fost legate de familie si prieteni.

In luna decembrie am organizat o intalnire speciala intr-o atmosfera de Craciun. Am avut parte de sfaturi pentru suflet, dar si timp de jocuri si socializare. Am cantat colinde impreuna si la sfarsitul serbarii fiecare adolescent a primit cate un cadou.

In toata aceasta perioada, pe langa intalnirile de grup au avut loc si intalniri individuale, consiliere, terapie de grup, iesiri in oras, activitati de lucru manual si alte intalniri educative si petrecere a timpului liber. Fiecare luna, fiecare intalnire a avut farmecul ei si ne-am bucurat pentru ca am reusit sa realizam ceea ce ne-am propus si dupa fiecare activitate vedem beneficiile muncii noastre si cat de frumos cred adolescentii nostri si ce impact avem in viata lor.

Multumim tuturor sponsorilor nostri care fac posibile activitatile Centrului de Zi!

MIHAELA COMAN – Coordonator