Octombrie – Decembrie 2015

Toamna şi începutul iernii acestui an a însemnat pentru adolescenţii de la Herald, muncă şi pregătire pentru şcoală în cadrul meditaţiilor săptămânale dar şi întâlniri speciale, dezbateri tematice interesante, dezvoltare de relaţii şi echipare personală. În spatele derulării acestor activităţi educative şi de sprijin şcolar au stat ore de organizare, pregătire, telefoane şi întâlniri de recrutare şi selecţie de voluntari care să ofere adolescenţilor meditaţii la limba română şi matematică.

Nu au lipsit nici zilele de sărbătoare. Am avut printre noi sărbătoriţi a căror zile de naştere le-am celebrat, căutând să le arătăm cât de importanţi sunt pentru ceilalţi şi cât de mult îi apreciem.

Am organizat Sărbătoarea Mulţumirii, conform tradiţiei noastre de mai mulţi ani şi am avut parte de un timp special de mulţumire şi recunoştinţă pentru ceea ce suntem, ce avem şi ceea ce Dumnezeu a făcut în vieţile noastre. Nu au lipsit la această sărbătoare mâncarea bună, dulciurile şi sucurile.

O altă sărbătoare deosebită a fost Crăciunul, Naşterea Domnului Isus Cristos, când într-un decor şi o atmosferă specială, adolescenţi şi părinţi deopotrivă au colindat împreună şi au meditat la esenţa acestei sărbători. Şi pentru că ne-am dorit ca această întâlnire să fie în cinstea Mântuitorului nostru, a cărui zi de naştere să o serbăm, am servit şi tort, pizza şi alte bunătăţi dar am luat şi decizii practice, personale referitor la ceea ce fiecare dintre noi putem oferi ca dar celorlalţi de dragul Celui născut în ieslea Betleemului. La plecare fiecare participant a primit un cadou de care să se bucure şi care să-i amintească de frumoasele clipe petrecute împreună.