Ianuarie – Martie 2018

Am inceput acest an fiind constienti de faptul ca starea de sanatate a varstnicelor noastre se inrautateste; cu hotararea sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a le usura viata de zi cu zi si de a le fi un sprijin in nevoi.

Ca la orice inceput de an, s-au facut modificarile si completarile necesare in dosarele beneficiarilor, s-a elaborat planificarea asistarii lor, am cautat noi beneficiari si noi voluntari.
Pe langa toata aceasta munca, am continuat sa oferim serviciile de ingrijire la domiciliu pentru varstnice.
Fiecare luna din acest trimestru a adus provocari si situatii noi, atat pentru noi, cat si pentru varstnice. Vremea schimbatoare cu temperaturile fluctuante, gripa care circula printre noi, internari in spital, programari si investigatii la medici, conflicte si pierderi, decese, toate acestea au adus schimbari.
Un eveniment trist petrecut la sfarsitul anului 2017 a fost si este o mare provocare pentru una dintre varstnice. Fiul ei a fost internat timp de trei luni la terapie intensiva in urma unui accident tragic, iar la sfarsitul lunii martie a decedat. In tot timpul acesta, am fost martori devotamentului si dragostei unei mame pentru singurul ei fiu.

Am sarbatorit ziua de 8 Martie, daruind flori si cadouri beneficiarelor noastre. In fiecare luna, varstnicele care si-au serbat ziua de nastere au primit cadou, prajitura, simtindu-se astfel speciale.

Pe langa aceastea, lunar au primit pachet alimentar, cumparaturi saptamanale si ocazionale, dar si tratamentul medical necesar.

Multumiri pentru ca luati parte alaturi de noi,

Unitate de ingrijire la domiciliu pentru persoanele varstnice
Damaris Cojocaru si Rafila Piclisan