Ianuarie – Martie 2016

Am inceput acest an cu mult entuziasm, cu ganduri optimiste, sperand ca planurile pe care le demaram sa aduca bucurie si schimbare tot mai mult in bine, in viata beneficiarilor cu care lucram.

Am preluat mai multi beneficiari si asa cum ne-am propus, pe langa activitatile de asistare si ingrijire la domiciliu am inceput cu organizarea de intalniri tematice lunare, la sediul fundatiei noastre. S-a asigurat transportul la/de la fundatie, iar pentru prima intalnire din an am avut ca subiect Alimentatia Sanatoasa, in cadrul careia invitatul nostru a prezentat in detaliu ce inseamna sa ai grija de propriul corp, cum functioneaza digestia si ce este benefic pentru consum, mai ales pentru varsta a treia.

In luna februarie ne-am axat pe activitati de abilitate manuala si jocuri de cunoastere.
Lunii martie i se atribuie o sarbatoare speciala pentru femei, 8 Martie, iar la aceasta intalnire, invitata noastra a expus un subiect foarte motivant si incurajator pentru varstnicele participante. La aceste intalniri se serbeaza ziua de nastere a persoanelor nascute in luna respectiva.

S-a oferit pachet alimentar lunar, dar si în cadrul vizitelor saptamanale se fac anumite cumparaturi care constau in produse lactate, zarzavaturi si fructe. Am continuat cu efectuarea diferitelor medieri si s-a asigurat transportul in scop medical. Acolo unde este nevoie am oferit servicii de ingrijire personala, care constau in igiena corporala, alimentatie, mobilizare, deplasare, supraveghere medicatie. De asemenea s-au efectuat servicii menajere si gospodarești: pregatirea hranei, spalatul hainelor, igiena patului, curatenie in locuinta.

Va multumim pentru implicarea si sustinerea dumneavoastra! Dumnezeu sa va binecuvinteze!