Ianuarie – Martie 2015

Doar imaginandu-ne ca cineva ar putea sta doar in interiorul casei zi de zi , apoi luni care se transforma in ani, pare  inspaimantator, insa exista in jurul nostru oameni pentru care acest cadru a devenit lumea in care traiesc. Interiorul casei este Universul in care cea mai mica schimbare devine eveniment, persoana care a a venit cu painea de la coltul blocului este cel mai important musafir, stirea de la televizor reprezinta gandurile care vor fi macinate o perioada lunga de timp, vremea ploioasa de afara aduce cu sine riscuri si repercursiuni semnificative pentru starea de sanatate si prezenta de spirit. Avem nevoie fiecare dintre noi sa ne gandim la aceste persoane care asteapta din partea noastra o mana intinsa, un semn de atentie sau o vorba de incurajare. Dincolo de zgomotul si agitatia orasului exista intotdeauna oameni cu nevoi si doar acei dintre noi care isi fac timp si sunt dispusi sa ajute pot aduce chiar si un strop bucurie, speranta in viata acestora. Haideti asadar sa nu uitam de cei  pentru care, doar simpla noastra prezenta inseamna foarte mult.

Acest nou an a debutat cu planificarea acestuia, preluarea de noi beneficiari si voluntari. Ne dorim sa avem un impact pozitiv in viata beneficiarilor cu care lucram si promovam calitate prin toate serviciile noastre. Multumim voluntarilor care se implica in mod consecvent si in semn de multumire, din partea fundatiei, s-a organizat o intalnire speciala, cu si pentru acestia. Pentru ziua de 8 Martie toate beneficiarele noastre au primit un cadou special, prajitura si cate o floare. Li se acorda lunar de asemenea si pachet alimentar,        medicamente prescrise si contributie la reparatii locuinta.

Ne bucuram ca putem fi de folos acestui grup de oameni, iar indemnul nostru la final este dintr-un vechi proverb romanesc: “Cinsteste pe cei batrani, caci poti ajunge si tu batran…”