Aprilie – Iunie 2017

In ultimele trei luni am desfasurat impreuna cu adolescentii diverse activitati, atat la sediul nostru cat si in aer liber.

Am inceput luna aprilie cu activitati recreative si am continuat cu discutii tematice cu subiecte de interes la varsta adolescentei. La sfarsitul lunii am pregatit o intalnire speciala de Paste si am avut un dialog despre semnificatia reala a sarbatorii.

Incepand cu luna mai, echipa de adolescenti s-a imbogatit cu un nou membru care s-a integrat usor si cu drag in cadrul grupului. Am vizonat filme educative dar ne-am si relaxat prin lucru manual, realizat prin diverse modalitati.

Pentru ca 1 Iunie simbolizeaza Ziua Copilului, am avut si de aceasta data o intalnire mai deosebita, pentru a-i face pe adolescenti sa se simta speciali si iubiti. Am organizat o intalnire de sarbatoare, cu jocuri, decor potrivit pentru Ziua Copilului si cadouri pentru fiecare. Pe toata acesta perioada au avut loc intalniri de grup si consiliere individuala cu adolsecentii si parintii lor.

In toate activitatile si intalnirile planificate, ne-am bucurat impreuna cu adolescentii de un timp de calitate si relatii mai apropiate.

Mihaela Coman – Coordonator Centru de Zi Adolescenti